Šalát s tuniakom a zeleninou

Jekaterina Korženevskaja 15. máj 2015 K receptu

Veľmi chutný, šťavnatý šalát. Môžeme podávať buď v spoločnej šalátovej mise alebo v servírovacích pohároch. Experimentovať môžete aj s obliekaním. A je pripravený pre jedného alebo dvoch! Pomôžte si!

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 5 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravaVečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyPiknikINGREDIENCIE NA 4 PORCIEtuniak vo vlastnej šťave 1 plechovka čerstvé paradajky 2 ks čerstvé uhorky 2 ks čierne olivy 0,5 plechovky syr fetax 100 g kôpru 3 vetvičky jogurt 4 polievkové lyžice. l.soľ podľa chuti čerstvo mleté ​​korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky umyte a nechajte odtiecť vodu. Nakrájajte na kocky. Je lepšie odstrániť semená, aby nedošlo k uvoľneniu prebytočnej tekutiny.

Krok 2

Uhorky tiež umyte a nakrájajte na plátky.

Krok 3

Syr sceďte a nakrájajte na malé kocky.

Krok 4

Na dno pohárov položte lyžicu tuniaka, najskôr sceďte šťavu. Uhorky, paradajky, olivy, nasekaný kôpor. Navrch dajte jogurt. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik