Jekaterina Korženevskaja 15. máj 2015 K receptu
Veľmi chutný, šťavnatý šalát. Môžeme podávať buď v spoločnej šalátovej mise alebo v servírovacích pohároch. Experimentovať môžete aj s obliekaním. A je pripravený pre jedného alebo dvoch! Pomôžte si!
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 5 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravaVečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyPiknikINGREDIENCIE NA 4 PORCIEtuniak vo vlastnej šťave 1 plechovka čerstvé paradajky 2 ks čerstvé uhorky 2 ks čierne olivy 0,5 plechovky syr fetax 100 g kôpru 3 vetvičky jogurt 4 polievkové lyžice. l.soľ podľa chuti čerstvo mleté korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky umyte a nechajte odtiecť vodu. Nakrájajte na kocky. Je lepšie odstrániť semená, aby nedošlo k uvoľneniu prebytočnej tekutiny.
Krok 2
Uhorky tiež umyte a nakrájajte na plátky.
Krok 3
Syr sceďte a nakrájajte na malé kocky.
Krok 4
Na dno pohárov položte lyžicu tuniaka, najskôr sceďte šťavu. Uhorky, paradajky, olivy, nasekaný kôpor. Navrch dajte jogurt. Dobrú chuť!