Šalát s tuniakom, morskými riasami a citrónovým dresingom

Alevtina Semenová 29. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 35 min Pridať. čas: 20 minŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEzemiaky 2 ks fazuľka zelená 80 g cherry paradajky 8 ks petržlenová vňať tuniak v kúskoch 120 g morská kapusta – hrsť 1 ks NA DRESENIE: olivový olej 3 PL citrónová šťava 2 PL sušené oregano 1/2 ČL mletá parochňa 1/2 ČL morskej soli – podľa chuti – zmes papriky – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte si ingrediencie. Zemiaky v šupke uvaríme do mäkka. Ochlaďte a ošúpte. Zelené fazuľky povarte 3 minúty, sceďte v cedníku.

Krok 2

Zemiaky nakrájame na veľké kúsky, cherry paradajky na polovice. všetko dáme do misky, pridáme zelené fazuľky a morské riasy. Na dresing zmiešajte všetky ingrediencie a pretrepte.

Krok 3

Pripravený šalát položíme na misu, na vrch poukladáme kúsky tuniaka z konzervy a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik