Alevtina Semenová 29. mája 2018 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 35 min Pridať. čas: 20 minŠalátINGREDIENCIE NA 2 PORCIEzemiaky 2 ks fazuľka zelená 80 g cherry paradajky 8 ks petržlenová vňať tuniak v kúskoch 120 g morská kapusta – hrsť 1 ks NA DRESENIE: olivový olej 3 PL citrónová šťava 2 PL sušené oregano 1/2 ČL mletá parochňa 1/2 ČL morskej soli – podľa chuti – zmes papriky – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte si ingrediencie. Zemiaky v šupke uvaríme do mäkka. Ochlaďte a ošúpte. Zelené fazuľky povarte 3 minúty, sceďte v cedníku.
Krok 2
Zemiaky nakrájame na veľké kúsky, cherry paradajky na polovice. všetko dáme do misky, pridáme zelené fazuľky a morské riasy. Na dresing zmiešajte všetky ingrediencie a pretrepte.
Krok 3
Pripravený šalát položíme na misu, na vrch poukladáme kúsky tuniaka z konzervy a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!