natysik.smiesny 9. mája 2015 K receptu
Tento šalát je veľmi ľahký, chutný a pomôže vám rýchlo schudnúť. Obsahuje tiež veľa vitamínov.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minázijská kuchyňaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 4 PORCIEFunchoza 1/3 bal Mrkva 2 ks Uhorka 2 ks Šampiňóny 150 g Petržlen Cesnak 2 strúčiky Olivový olej 1 polievková lyžica. l. Citrónová šťava 0,5 lyžičky Soľ Korenie na funchózu (voliteľné) Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Umyte uhorky a mrkvu, ošúpte mrkvu a všetko nastrúhajte na kórejskom strúhadle na mrkvu. Šampiňóny uvaríme a nakrájame nadrobno.
Krok 2
Funchoza vložte do vriacej vody (nevarte!) na 5-7 minút, vyberte a opláchnite pod tečúcou vodou.
Krok 3
Zmiešajte zeleninu, huby a funchózu. Pridajte cesnak, bylinky, korenie na funchose (voliteľné), soľ, korenie, olej a citrónovú šťavu. Vložte do chladničky na 2-3 hodiny. Šalát je pripravený, dobrú chuť!