Šalát so zeleninou a funchose

natysik.smiesny 9. mája 2015 K receptu

Tento šalát je veľmi ľahký, chutný a pomôže vám rýchlo schudnúť. Obsahuje tiež veľa vitamínov.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minázijská kuchyňaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 4 PORCIEFunchoza 1/3 bal Mrkva 2 ks Uhorka 2 ks Šampiňóny 150 g Petržlen Cesnak 2 strúčiky Olivový olej 1 polievková lyžica. l. Citrónová šťava 0,5 lyžičky Soľ Korenie na funchózu (voliteľné) Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Umyte uhorky a mrkvu, ošúpte mrkvu a všetko nastrúhajte na kórejskom strúhadle na mrkvu. Šampiňóny uvaríme a nakrájame nadrobno.

Krok 2

Funchoza vložte do vriacej vody (nevarte!) na 5-7 minút, vyberte a opláchnite pod tečúcou vodou.

Krok 3

Zmiešajte zeleninu, huby a funchózu. Pridajte cesnak, bylinky, korenie na funchose (voliteľné), soľ, korenie, olej a citrónovú šťavu. Vložte do chladničky na 2-3 hodiny. Šalát je pripravený, dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik