Šalát z 10 ks zelenej zeleniny a jablka

Regis Trigel 19. mája 2015 K receptu

Svieži, ľahký a neskutočne zdravý zeleninový šalát.

zložitosť: ľahko Kalórie: 424,37 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 15 min Použité: 7,37 g/30,43 g/30,79Žiadna tepelná úpravafrancúzska kuchyňaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUMini cuketa – 40 g Špargľa – 1 ks Zeler – 30 g Zelená paprika – 30 g Zelené jablko – 20 g Zelená uhorka – 50 g Avokádo – 100 g Zelený hrášok – 15 g Miešaný šalát (rukola, frise, mangol, mini špenát) – 40 g Žerucha – šalát – 2 g Zelená cibuľa – 12 g Sibulet cibuľa – 12 g Citrónová šťava – 10 g Med – 12 g Sójová omáčka – 12 g Mitsukan – 4 g Rastlinný olej – 10 g Mletá paprika – 2 g Tabuľka hmotností a opatrenia RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Špargľu očistíme. Vložte cuketu do vriacej vody na 10 sekúnd. a okamžite ho vytiahnite.

Krok 2

Špargľu prekrojíme na polovice, cuketu nakrájame na plátky, zeler nakrájame na pásiky, uhorku nakrájame na plátky, zvyšok zeleniny na kocky.

Krok 3

Cibuľu nakrájame nadrobno, zmiešame so sójovou omáčkou, mitsukanom, olejom, citrónovou šťavou, medom a korením.

Krok 4

Zmiešajte šalát so zelenou omáčkou a položte šalát na tanier.

Krok 5

Nakrájajte jablko na plátky. Na šalát položíme miešaný šalát, plátky jabĺk, nakrájanú špargľu a žeruchu.

Krok 6

Okraje ozdobíme cuketou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik