Regis Trigel 19. mája 2015 K receptu
Svieži, ľahký a neskutočne zdravý zeleninový šalát.
zložitosť: ľahko Kalórie: 424,37 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 10 min Pridať. čas: 15 min Použité: 7,37 g/30,43 g/30,79Žiadna tepelná úpravafrancúzska kuchyňaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUMini cuketa – 40 g Špargľa – 1 ks Zeler – 30 g Zelená paprika – 30 g Zelené jablko – 20 g Zelená uhorka – 50 g Avokádo – 100 g Zelený hrášok – 15 g Miešaný šalát (rukola, frise, mangol, mini špenát) – 40 g Žerucha – šalát – 2 g Zelená cibuľa – 12 g Sibulet cibuľa – 12 g Citrónová šťava – 10 g Med – 12 g Sójová omáčka – 12 g Mitsukan – 4 g Rastlinný olej – 10 g Mletá paprika – 2 g Tabuľka hmotností a opatrenia RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Špargľu očistíme. Vložte cuketu do vriacej vody na 10 sekúnd. a okamžite ho vytiahnite.
Krok 2
Špargľu prekrojíme na polovice, cuketu nakrájame na plátky, zeler nakrájame na pásiky, uhorku nakrájame na plátky, zvyšok zeleniny na kocky.
Krok 3
Cibuľu nakrájame nadrobno, zmiešame so sójovou omáčkou, mitsukanom, olejom, citrónovou šťavou, medom a korením.
Krok 4
Zmiešajte šalát so zelenou omáčkou a položte šalát na tanier.
Krok 5
Nakrájajte jablko na plátky. Na šalát položíme miešaný šalát, plátky jabĺk, nakrájanú špargľu a žeruchu.
Krok 6
Okraje ozdobíme cuketou.