Veľkonočný šalát

Babanova.j 13. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 hodín Pridať. čas: 15 hodŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUPrepeličie vajciaKaviarČerstvé uhorkyZelenáOlivový olejRukola Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na tanier položíme rukolu.

Krok 2

Nakrájame na pásiky a na rukolu poukladáme čerstvú uhorku.

Krok 3

Nakrájajte zeleninu (kôpor, petržlen).

Krok 4

Prepeličie vajcia ošúpeme, prekrojíme na dve časti a dáme na tanier, na každé vajce položíme červený kaviár, ozdobíme olivami a pokvapkáme dobrým olivovým olejom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik