Babanova.j 13. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 10 hodín Pridať. čas: 15 hodŽiadna tepelná úpravaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUPrepeličie vajciaKaviarČerstvé uhorkyZelenáOlivový olejRukola Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na tanier položíme rukolu.
Krok 2
Nakrájame na pásiky a na rukolu poukladáme čerstvú uhorku.
Krok 3
Nakrájajte zeleninu (kôpor, petržlen).
Krok 4
Prepeličie vajcia ošúpeme, prekrojíme na dve časti a dáme na tanier, na každé vajce položíme červený kaviár, ozdobíme olivami a pokvapkáme dobrým olivovým olejom.