Vyprážané rezance s bravčovým mäsom a špenátom

Elena Shashkina 30. apríla 2015 K receptu

Pikantné ryžové rezance s bravčovým mäsom, špenátom, šampiňónmi a kyslou uhorkou s omáčkou z červeného vína

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 40 minVareniePraženieDusenie, chradnutieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvoVeľká nocINGREDIENCIE NA 4 PORCIERyžové rezance – 200 g Bravčová buničina – 200 g Rastlinný olej – 2 polievkové lyžice. l. Šampiňóny – 150 g Špenát – 100 g Nakladané uhorky – 150 gNa omáčku:Červené víno – 3 ČL Soľ – 1/2 ČL kukuričného škrobu – 1 ČL cukru Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte uhorky a šampiňóny.

Krok 2

Huby varte oddelene. Dusíme s 1 polievkovou lyžicou. l. olej, kým sa kvapalina neodparí.

Krok 3

Na zvyšnom oleji opražíme nadrobno nakrájané bravčové mäso.

Krok 4

Pridajte špenát, šampiňóny a uhorky.

Krok 5

Na omáčku rozrieďte škrob v 1 lyžičke vody, pridajte víno, soľ, cukor, premiešajte. Za stáleho miešania mäsa prilejeme omáčku a dusíme, kým nie je hotové. Uvarte rezance.

Krok 6

Pridáme rezance, mäso, posypeme čerstvou bazalkou. Dobrú chuť!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Po uvarení treba rezance opláchnuť studenou vodou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik