Zeleninový šalát s hubami

Marina Z. 6. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 25 minDvojitý kotolVareniePraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmrkva – 1 kus, uhorka – 1 kus, brokolica – 300 g, nakladané huby – 300 g, olivový olej – 50 ml, balzamikový ocot – 25 ml, soľ – podľa chuti, šalátový dresing – 1 lyžička, sezamové semienka – 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ľahko opečte marinované huby s jemne nakrájanou cibuľou (možno nahradiť zelenou cibuľkou).

Krok 2

Brokolicu a mrkvu uvaríme v parnom hrnci. Brúsiť. Čerstvú uhorku nakrájame na kocky.

Krok 3

Zmiešajte všetky ingrediencie, pridajte sezamové semienka. Polejeme dresingom: zmiešame olivový olej (ja som použila ochutený cesnakom a citrónovou bazalkou), biely ocot balsamico, soľ a korenie (sušené bylinky do šalátov).

Krok 4

Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik