Marina Z. 6. apríla 2015 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 25 minDvojitý kotolVareniePraženieVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmrkva – 1 kus, uhorka – 1 kus, brokolica – 300 g, nakladané huby – 300 g, olivový olej – 50 ml, balzamikový ocot – 25 ml, soľ – podľa chuti, šalátový dresing – 1 lyžička, sezamové semienka – 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ľahko opečte marinované huby s jemne nakrájanou cibuľou (možno nahradiť zelenou cibuľkou).
Krok 2
Brokolicu a mrkvu uvaríme v parnom hrnci. Brúsiť. Čerstvú uhorku nakrájame na kocky.
Krok 3
Zmiešajte všetky ingrediencie, pridajte sezamové semienka. Polejeme dresingom: zmiešame olivový olej (ja som použila ochutený cesnakom a citrónovou bazalkou), biely ocot balsamico, soľ a korenie (sušené bylinky do šalátov).
Krok 4
Dobrú chuť!