Natalya Andreeva 4. apríla 2017 K receptu
Vynikajúca možnosť pre raňajkové sendviče: doslova si môžete predstaviť sami seba, ako keby ste boli na dovolenke v Taliansku. Kombinácia mozzarelly a paradajok s dresingom z olivového oleja, cesnaku a balzamikového octu nenechá nikoho ľahostajným.
zložitosť: ľahko Kalórie: 335,98 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 20 min Pridať. čas: 5 min Použité: 9,45 g/22,31 g/24,71talianska kuchyňaObčerstvenieINGREDIENCIE NA 2 PORCIEbageta (plátky) 4 ks paradajky 4 ks cesnak (klinčeky) 1 ks mozzarella 50 g olivového oleja (1 ČL na plnenie + 1 ČL na pomastenie chleba) 2 ČL balzamikového octu 1/2 ČL 1 čerstvá bazalka soľ 1 štipka korenia podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Plátky chleba rovnomerne potrieme olivovým olejom a vložíme do rúry predhriatej na 180 stupňov na 5-7 minút.
Krok 2
Paradajky nakrájame na plátky, pridáme nasekaný cesnak, 1 lyžičku. olej, ocot a premiešame.
Krok 3
Na toastový chlieb poukladáme plátky syra, navrch dáme voňavé paradajky, posypeme nasekanou bazalkou. Vložte bruschettu do rúry na 5-6 minút. Dobrú chuť!