Alla79 31. januára 2014 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodinaObčerstvenieVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUcuketa – 1 kg čerstvé uhorky – 2 ks vajcia – 5 ks čerstvé paradajky – 2 ks baklažán – 1 ks mrkva – 1 ks kyslá smotana syr rastlinný olej cesnak zelený Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Cuketu a mrkvu nastrúhame na hrubom strúhadle, zašľaháme vajcia a pridáme múku, aby vznikla hmota s konzistenciou kyslej smotany. Z pripravenej zmesi opečieme na panvici palacinky. Zmiešame kyslú smotanu, tavený syr, cesnak, bylinky a každú vrstvu natrieme touto zmesou, pričom striedavo pridávame plnku: paradajky a uhorky. Môžete tiež pridať polevy podľa vášho vkusu. Potom celý koláč natrieme kyslou smotanou a posypeme bylinkami. Ozdobíme rolkami baklažánu. Koláč je pripravený! Dobrú chuť!