Kristína Šestaková 1. marca 2014 zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minfrancúzska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIUDoktorská klobása – 1 ks Hod pes žemľa so sezamom – 1 ks Kutchup – podľa chuti Nakladaná feferónka – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Doktorskú klobásu, predhriatú v rúre alebo mikrovlnnej rúre, vložte do žemle rozrezanej pozdĺžne. Na obe strany klobásy položte nakladanú uhorku a papriku nakrájanú na kolieska. Pridajte kečup podľa chuti Skúste pridať cibuľu nakrájanú na malé kocky alebo nahradiť kečup akoukoľvek inou omáčkou.