Francúzska žemľa s horúcou klobásou

Kristína Šestaková 1. marca 2014 zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minfrancúzska kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIUDoktorská klobása – 1 ks Hod pes žemľa so sezamom – 1 ks Kutchup – podľa chuti Nakladaná feferónka – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Doktorskú klobásu, predhriatú v rúre alebo mikrovlnnej rúre, vložte do žemle rozrezanej pozdĺžne. Na obe strany klobásy položte nakladanú uhorku a papriku nakrájanú na kolieska. Pridajte kečup podľa chuti Skúste pridať cibuľu nakrájanú na malé kocky alebo nahradiť kečup akoukoľvek inou omáčkou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik