Lahanorizo ​​​​- ryža s kapustou

Larisa Ivanovna 6. októbra 2017 K receptu

Ľahké vegetariánske jedlo z gréckej kuchyne. Úspešná kombinácia jednoduchých produktov. Rovnako dobré teplé aj studené.

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 30 minGrécka kuchyňaHlavný chodVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUnasekaná petržlenová vňať – 1 zväzok, paradajky – 2 ks – olivový olej – 3 polievkové lyžice. l. veľká cibuľa – 1-2 ks ryža – 1 šálka červenej papriky – 1-2 ks kapusta – 1 hlava stredne veľkej vody – 2 šálky mletého čierneho korenia – podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na oleji na miernom ohni speníme cibuľu nakrájanú na kocky, pridáme kapustu nakrájanú na prúžky a necháme chvíľu spolu podusiť. Pridáme na kocky nakrájané paradajky, papriku (najlepšie inej farby) a vodu, privedieme do varu, potom pridáme ryžu, petržlenovú vňať, soľ a korenie. Pokračujte vo varení, kým sa voda neodparí. Podávame s nakrájaným citrónom.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Ľahké vegetariánske jedlo z gréckej kuchyne. Úspešná kombinácia jednoduchých produktov. Rovnako dobré teplé aj studené.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik