Mleté mäso na knedle

Mleté mäso na knedle

gastronóm 1. septembra 2015Mleté mäso na knedle K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravaVečeraVečeraPrázdneVegetariánstvoDetské menuPárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIU300 g bravčového mäsa (šunka, pliecko, krkovička) 300 g hovädzej dužiny (krkovička, tenký okraj) 1 veľká cibuľa soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mäso nakrájame na tenké prúžky a potom na malé kocky. Všetko mäso položte na dosku a sekajte ho sekerou alebo dvoma nožmi, kým nebudete mať mleté ​​mäso.

Krok 2

Jemne nakrájajte cibuľu alebo prejdite cez mlynček na mäso – to dodá mäsu ďalšiu šťavnatosť. K mletému mäsu pridáme cibuľu, soľ a korenie.

Krok 3

Ak mäso nie je veľmi mastné, nalejte do mletého mäsa 50–75 ml studenej vody a dobre premiešajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik