Ryža s paradajkami

Polezhaeva Anna-Sofia 1. marca 2017 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minVečeraVečeraHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEryža 1 šálka paradajky 3 ks petržlenovej vňate 1 zväzok rastlinného oleja 3 lyžice zeleninového vývaru alebo vriacej vody 2 šálky soľ, korenie podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ryžu dáme do hrnca s rozpáleným olejom a zľahka opražíme

Krok 2

Pridáme nakrájané paradajky (použila som mrazené letné smotanové paradajky)

Krok 3

Spolu dusíme, kým sa paradajky neoddelia a úplne nezmiešajú s ryžou. Soľ a korenie podľa chuti

Krok 4

Zalejte dvoma šálkami zeleninového vývaru alebo horúcej vody. Varte prikryté na miernom ohni, kým sa ryža neuvarí (približne 20-30 minút v závislosti od odrody)

Krok 5

Pridajte jemne nasekanú petržlenovú vňať, premiešajte

Krok 6

Môže sa podávať

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik