Šalát s uhorkami a údeným lososom

gastronóm 16. august 2013 K receptu

Skvelým začiatkom sviatočného obeda je ľahký šalát s kúskami údeného lososa. Venujte pozornosť zálievke z kyslej smotany a bazalky: veľmi dobre zvýrazní chuť všetkých ingrediencií.

zložitosť: ľahko Kalórie: 233,88 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 12,79 g/19,38 g/3,35ŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIE200 g filet z údeného lososa, koža na 2 stredne veľkých uhorkách zväzok zelenej bazalky 100 g rustikálnej kyslej smotany 100 g rukolová soľ čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Údeného lososa nakrájame na tenké plátky. Pokúste sa rybu nakrájať čo najtenšie – rolky budú vyzerať úhľadnejšie.

Krok 2

Uhorky nakrájame na kolieska.

Krok 3

Vložte lístky bazalky do mixéra. Pridajte majonézu, soľ, korenie a dobre premiešajte.

Krok 4

Rukolu poukladáme na tanier. Pekne poukladajte uhorky a plátky údeného lososa. Prelejeme dresingom a necháme 5 minút pôsobiť.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik