Natália Anisimová 27. december 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 2 hodiny 30 minútruská kuchyňaŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoVianoceINGREDIENCIE NA 3 PORCIErepa – 100 g mrkva – 100 gtopinambur – 100 g zemiaky – 150 g nakladané uhorky – 3 ks morský kel – 200 gavokádo – 1 ks chudá majonéza – 200 ml Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pečieme repu. Zemiaky a mrkvu uvaríme. Cviklu, zemiaky, mrkvu a topinambury nastrúhame. Avokádo a kyslé uhorky ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Nakrájajte uhorky na tenké prúžky. Chaluhu uvaríme do mäkka Šalát navrstvíme v tomto poradí: zemiaky, topinambur, kyslé uhorky, avokádo, uhorky, morské riasy, mrkva a nakoniec cvikla. Všetky vrstvy natrite majonézou. Šalát vložte do varných krúžkov na 2 hodiny do chladničky. Potom vyberte krúžky a zohrejte šalát asi ďalšiu hodinu pri izbovej teplote.