španielske banderillas

gastronóm 21. októbra 2017 K receptu Náročnosť: priemer Kalórie: 87,38 kcal/porcia Porcie: 30 varenie: 1 hodina Použité: 3,28 g/7,51 g/1,39španielska kuchyňaObčerstvenieINGREDIENCIE NA 30 PORCIÍ200 g údenej klobásy 30 olív plnených korením 10 vajec 2 paradajky 2 sladké červené papriky 1 cibuľa 0,5 koreňa petržlenu 1 strúčik cesnaku 4 polievkové lyžice. l. olivový olej 5 vetvičiek petržlenovej vňate mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na paradajkách urobte rezy v tvare kríža, spustite ich na 15 sekúnd. do vriacej vody, potom prelejte ľadovou vodou. Odstráňte šupku, nakrájajte ovocie na polovicu a odstráňte semená. Dužinu pomelieme v mixéri.

Krok 2

Sladkú papriku nakrájajte na 2 časti, odstráňte jadro. Položte polovice papriky na 10 minút. do rúry predhriatej na 200°C. Necháme vychladnúť v plastovom vrecku, zbavíme šupky a dužinu nasekáme.

Krok 3

Cibuľu, cesnak a petržlenovú vňať ošúpeme a nakrájame nadrobno.

Krok 4

Na panvici zohrejte 2 polievkové lyžice. l. olej, smažte cibuľu a papriku, 5 minút. Pridajte paradajky, cesnak, petržlenovú vňať, soľ a korenie. Dusíme 10 minút.

Krok 5

Petržlenovú vňať umyjeme, osušíme a nasekáme nadrobno. Vajcia rozšľaháme, pridáme pripravenú zeleninu a petržlenovú vňať. Zmes premiešajte, v prípade potreby pridajte soľ a korenie. Na zvyšnom oleji omeletu uvaríme najskôr 10 minút na panvici, potom dopečieme v rúre 10 minút pri 200 °C, kým konzistencia nezhustne. Necháme vychladnúť.

Krok 6

Omeletu nakrájame na kocky so stranou 2 cm. Klobásu ošúpeme a nakrájame na tenké plátky, zrolujeme do rúrok. Na každú tyčinku navlečte kocku omelety, plátok klobásy a olivu s červenou paprikou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik