Kristína Šestaková 1. marca 2014 zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠvajčiarska kuchyňaVečeraŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIU100 g varenej Lyubitelskej alebo ruskej klobásy 120 g varenej Doktorskej klobásy 120 g syra 4 jablká 2 cibule 4 stredné nakladané uhorky 2 polievkové lyžice. l. ocot 1 lyžička. horčica 2 lyžice. l. rastlinný olej 1 zväzok petržlenu Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Klobásu a syr nakrájame na kocky. Jablká, uhorky a cibuľu ošúpeme a nakrájame na pásiky. Zmiešajte všetky ingrediencie: rastlinný olej vyšľahajte s octom, soľou, korením a horčicou, až kým nebude hustá. Šalát okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.