Marina MARmeladINKA 3. apríla 2014 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minVečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 2 PORCIEBulgur – 6 lyžíc. l. Petržlenová vňať – zväzok Paradajky (silné) – 3 ks Listy šalátu – 100 g Jemne nakrájaná mäta – 4 polievkové lyžice. l.Tankovanie:Citrónová šťava – 50 ml (alebo podľa chuti) Olivový olej – 50 ml Soľ – podľa chuti Sumac – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Bulgur sa musí najskôr uvariť podľa pokynov na obale.
Krok 2
Petržlenovú vňať nasekáme nadrobno. Položte na sito, opláchnite a sceďte.
Krok 3
Jemne nakrájajte zelenú cibuľu, paradajky, uhorky a listy šalátu. Všetko vložte do misy. Pridáme bulgur a nasekanú mätu. Zmiešajte. Pred podávaním šalát oblečte.