Asja Zabolotskaja 18. apríla 2014 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUAvokádo + citrónová šťava – 1 ks Nakladaná uhorka – 1 ks Malé zelené jablko – 1/2 Medvedí cesnak – malý zväzok Petržlen – niekoľko vetvičiek Kôpor – niekoľko vetvičiek Sušené brusnice – na ozdobu Soľ – podľa chuti Nerafinovaný rastlinný olej Vy. môžete pridať čierne korenie a zelenú cibuľu podľa chuti. Kto má rád pikantné Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte si ingrediencie. Dôkladne ich umyte. Jablko a uhorku nakrájajte na tenké plátky. Avokádo nakrájame a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nezhnedlo. Zeleninu a medvedí cesnak nakrájame nadrobno.
Krok 2
Všetko dáme do šalátovej misy, osolíme a ochutíme olejom. Ozdobte brusnicami. Šalát je pripravený. Rýchlo s chuťou a zdravotnými výhodami!
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Tento svieži, ľahký a chutný šalát vám svojou sýtou farbou zdvihne náladu a nabije energiou, navyše je bohatý na vitamíny a mikroelementy.