Jahodový a avokádový šalát

gastronóm 2. júla 2014 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE300 g jahôd 3 chrumkavé stredné uhorky 1 veľmi zrelé avokádo 1 vetvička mäty 4 polievkové lyžice. l. olivový olej 1 polievková lyžica. l. ovocie alebo balzamikový ocot soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Odstráňte stopky z jahôd a nakrájajte bobule na 2-6 kusov, v závislosti od veľkosti. Uhorky nakrájame na plátky.

Krok 2

Odstráňte lístky mäty z vetvičky, poukladajte ich na seba, zrolujte a nakrájajte na tenké plátky. Avokádo nakrájajte na úhľadné plátky, odstráňte kôru a kôstku.

Krok 3

Olej zmiešame s octom, soľou a korením. Všetky ingrediencie zmiešame v miske, okoreníme a ihneď podávame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik