Cesnakový olej
gastronóm 21. januára 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravaPrázdneVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE100 g masla 2 strúčiky cesnaku 3–4 vetvičky petržlenu 1 lyžička. citrónová šťava štipka soli a čerstvo mleté čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Maslo zmiešame s rozdrveným a potom nadrobno nasekaným cesnakom, 3-4 vetvičkami nasekanej petržlenovej vňate, 1 ČL. citrónová šťava, štipka soli a čerstvo mleté čierne korenie. Podávame s mäsom, hydinou a restovanou zeleninou, najmä zemiakmi a baklažánom.