Cesnakový olej

Cesnakový olej

gastronóm 21. januára 2016Kaparové maslo K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravaPrázdneVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE100 g masla 2 strúčiky cesnaku 3–4 vetvičky petržlenu 1 lyžička. citrónová šťava štipka soli a čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Maslo zmiešame s rozdrveným a potom nadrobno nasekaným cesnakom, 3-4 vetvičkami nasekanej petržlenovej vňate, 1 ČL. citrónová šťava, štipka soli a čerstvo mleté ​​čierne korenie. Podávame s mäsom, hydinou a restovanou zeleninou, najmä zemiakmi a baklažánom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik