Fotopitoshka 16. novembra 2016 K receptu
Grissini je perfektný ako samostatné občerstvenie s omáčkami a okrem šalátov a polievok.
zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 50 min Pridať. čas: 1 minVýrobok z cesta: PečivoObčerstveniePárty, bufetNový rokRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUpšeničná múka 200 g celozrnná pšeničná múka 100 g vody 170 ml sušeného droždia 10 g kukuričného oleja 2 lyžice soli 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zmiešame droždie, soľ a múku. Do prevarenej teplej vody pridajte kukuričný olej a do vody postupne pridávajte múku a mieste cesto.
Krok 2
Cesto necháme asi hodinu odpočívať na teplom mieste prikryté utierkou. Mal by sa zdvojnásobiť.
Krok 3
Cesto rozdelíme na 2 časti, každú rozvaľkáme na obdĺžnik. Nakrájajte prúžky široké asi 1-1,5 cm a vyvaľkajte na bičíky, trochu obalte v múke.
Krok 4
Pošlite rúru predhriatu na 200 ° C asi 25 minút. Hotové vychladnuté tyčinky zabaľte do džemu nakrájaného na tenké plátky. Podávame s paradajkami a čiernou soľou.