Grissini s džemom a cherry paradajkami

Fotopitoshka 16. novembra 2016 K receptu

Grissini je perfektný ako samostatné občerstvenie s omáčkami a okrem šalátov a polievok.

zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 50 min Pridať. čas: 1 minVýrobok z cesta: PečivoObčerstveniePárty, bufetNový rokRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUpšeničná múka 200 g celozrnná pšeničná múka 100 g vody 170 ml sušeného droždia 10 g kukuričného oleja 2 lyžice soli 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zmiešame droždie, soľ a múku. Do prevarenej teplej vody pridajte kukuričný olej a do vody postupne pridávajte múku a mieste cesto.

Krok 2

Cesto necháme asi hodinu odpočívať na teplom mieste prikryté utierkou. Mal by sa zdvojnásobiť.

Krok 3

Cesto rozdelíme na 2 časti, každú rozvaľkáme na obdĺžnik. Nakrájajte prúžky široké asi 1-1,5 cm a vyvaľkajte na bičíky, trochu obalte v múke.

Krok 4

Pošlite rúru predhriatu na 200 ° C asi 25 minút. Hotové vychladnuté tyčinky zabaľte do džemu nakrájaného na tenké plátky. Podávame s paradajkami a čiernou soľou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik