gastronóm 12. apríla 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 146,46 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 1 hodina Použité: 10,12 g/7,57 g/9,91ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍjemne solený losos – 150 g tenký arménsky lavash – 1 ks nakladané uhorky – 2 ks nasekaný koriandr, kôpor a petržlen – 1 polievková lyžica. l.šunka – 100 g tavený syr – 150 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Šunku a uhorky nakrájame na tenké prúžky.
Krok 2
Pita chlieb namažte taveným syrom a posypte bylinkami. Rozdeľte pita chlieb na 2 časti. Na jednu časť položte šunku a uhorky, zviňte do pevnej rolky, zabaľte do fólie a vložte do chladničky.
Krok 3
Rybu nakrájajte na tenké plátky a položte na zvyšný pita chlieb, nechajte vonkajší okraj asi 10 cm voľný rolky na plátky.