Lavash roll s lososom

gastronóm 12. apríla 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 146,46 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 1 hodina Použité: 10,12 g/7,57 g/9,91ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍjemne solený losos – 150 g tenký arménsky lavash – 1 ks nakladané uhorky – 2 ks nasekaný koriandr, kôpor a petržlen – 1 polievková lyžica. l.šunka – 100 g tavený syr – 150 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Šunku a uhorky nakrájame na tenké prúžky.

Krok 2

Pita chlieb namažte taveným syrom a posypte bylinkami. Rozdeľte pita chlieb na 2 časti. Na jednu časť položte šunku a uhorky, zviňte do pevnej rolky, zabaľte do fólie a vložte do chladničky.

Krok 3

Rybu nakrájajte na tenké plátky a položte na zvyšný pita chlieb, nechajte vonkajší okraj asi 10 cm voľný rolky na plátky.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik