Pečené paradajky s tuniakom a mozzarellou

Yuna 17. októbra 2016 K receptu

Doprajte si chutné a svetlé raňajky!

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 min Pridať. čas: 5 minRúraPečenieRaňajkyPopoludňajšie občerstvenieObčerstveniePárty, bufetINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 2 ks tuniak vo vlastnej šťave 3 polievkové lyžice. l. mozzarella (alebo iný syr) 2 ks kapary 1 lyžička petržlenová vňať 1 štipka Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajkám odrežeme vrchy a lyžicou vydlabeme dužinu a semienka. Dávajte pozor, aby ste nepoškodili steny paradajky.

Krok 2

Kapary a petržlenovú vňať nasekáme nadrobno. Kúsky tuniaka vyberieme, trochu roztlačíme a zmiešame s kaparami a bylinkami. Toto bude náplň pre paradajky.

Krok 3

Vložte náplň do pohárov na paradajky. Mozzarellovú guľu rozlomte na kúsky a položte na vrch. Vložte do rúry na 15-20 minút.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik