gastronóm 6. máj 2013 K receptu
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 1 hodinaHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEKuracie filé – 4 ks, mrkva – 1 ks – petržlen – 2 vetvičky. l. Rozmarín – 4 vetvičky Borievky – 10 ks Rastlinný olej – 2 polievkové lyžice. l.paprika – podľa chuti Soľ – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte pomalý hrniec a prísady.
Krok 2
Namočte huby do vriacej vody na 10 minút. Potom vyhoďte do cedníka. Infúziu preceďte do samostatnej misky. Huby nakrájame na malé kúsky. Mrkvu ošúpeme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Uhorku nakrájame nadrobno a vytlačíme prebytočnú vlhkosť. Nakrájajte petržlen a kôpor.
Krok 3
Zahrejte rastlinný olej v multivarke, smažte mrkvu a huby v režime „Multicook“ pri teplote 160 ° C počas 5 minút. Pridajte zeleninu a uhorku, varte ďalších 5 minút. Vložte do misy, pridajte múku, soľ a korenie a premiešajte.
Krok 4
Pomocou tenkého ostrého noža vytvorte vo filé hlbokú „vrecku“, ktorá nedosahuje okraj 1–1,5 cm Opatrne vložte niekoľko lyžičiek pripravenej náplne do kuracích „vreciek“ a zatlačte ich dovnútra, aby sa mleté mäso zmestilo. tesnejšie. Okraje zaistite špáradlami.
Krok 5
Na spodok pomalého hrnca položte vetvičky rozmarínu a borievky. Na vrch položte kuracie filé. Nalejte niekoľko polievkových lyžíc hubového vývaru.
Krok 6
Zatvorte veko a varte v režime „Multi-cook“ pri teplote 120 °C počas 20 minút.