Lubimaja86 28. mája 2017 K receptu
Horúce chlebíčky sú ako záchrana pre každú gazdinku, pretože asi každá z nás zažila situácie, keď k nám domov nečakane prišlo veľké množstvo hostí a chceli sme ich rýchlo a chutne nakŕmiť. Koniec koncov, horúce sendviče sa zvyčajne rýchlo pripravujú v rúre a mikrovlnnej rúre a sú veľmi chutné a sýte.
zložitosť: ľahko Porcie: 1RaňajkyObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUbochník 1 ks paradajka 2 ks varená klobása 200 g zelený tvrdý syr 50 g majonéza, kečup Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Zapnite rúru na 180 stupňov. Je lepšie robiť takéto sendviče v rúre, potom sú veľmi chrumkavé a aromatické. V tomto okamihu nakrájajte bochník na kúsky 2-3 centimetre, opatrne odrežte hornú časť buničiny nožom bez toho, aby ste sa dotkli okrajov bochníka, aby náplň nevypadla. Potom položte, namažte kúsky bochníka najskôr majonézou a potom kečupom a uhlaďte po celom povrchu. Klobásu a paradajku nakrájame na kocky, syr nastrúhame, zeleninu najemno natrháme alebo nasekáme.
Krok 2
Na kúsky bochníka položíme klobásu, navrch paradajku a na koniec syr. Posypeme bylinkami. Vložte do rúry na 8 – 10 minút. Dobrú chuť!