Dorada a la cartoccio

Náčelníci 10. august 2017 K receptu

Dorado a la cartoccio je obľúbený spôsob prípravy slnečnice Denis Konev, šéfkuchár reštaurácie Oblaka Pre toto jedlo navrhuje použiť celé ryby aj filé.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 30 minRúraPraženiePečenieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvonarodeninyRomantická večeraINGREDIENCIE NA 2 PORCIEpražma celá alebo filé – 300 – 400 g biele víno – 100 ml olivový olej – 100 ml mandľová múka – 100 g cesnak – 20 g cherry paradajky – 100 gtajarských olív – 50 g zemiakov – 50 g tymiánu – 2 g soli – 5 g paprika – 5 g bazalka – 2 g Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rybu osolíme, okoreníme, obalíme v mandľovej múke.

Krok 2

Rybu opekáme na panvici z každej strany 3 minúty.

Krok 3

Všetku zeleninu a bylinky vložte do hlbokej gastronádoby: cherry paradajky prekrojené na polovice, zemiaky nakrájané na kolieska, tymián a bazalku. Na zeleninu položíme opraženú pražmu, zalejeme bielym vínom a olivovým olejom. Prikryjeme alobalom a vložíme na 15 minút do rúry vyhriatej na 180 stupňov.

MIMOchodom

Recept poskytol Denis Konev, šéfkuchár reštaurácie Oblaka.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik