Horúci sendvič s kuracím mäsom, syrom a paradajkami

Natália 25. júla 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 453,30 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Použité: 45,84 g/15,13 g/30,40PraženieRaňajkyvečeraHlavný chodPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIE2 filety z kuracích pŕs 2 veľké plátky syra čedar alebo ementál 4 veľké plátky tmavého vidieckeho chleba 1 veľká paradajka 2 listy šalátu sladké horčičné maslo a soľ Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kuracie prsia osolíme a opečieme na masle na miernom ohni 5 minút. na každej strane. Zabaľte do fólie a nechajte vychladnúť. Nakrájajte na tenké plátky. Kúsky chleba potrieme z jednej strany maslom. Paradajku nakrájame na tenké plátky a mierne osolíme.

Krok 2

Polovicu kurčaťa položíme na dva kúsky chleba a potrieme horčicou. Potom syr, potom paradajky, šalát a zvyšné kuracie mäso. Prikryjeme zvyšným chlebom a pritlačíme.

Krok 3

Vonkajšiu stranu chleba pomastíme olejom a chlebíčky opekáme v sendvičovači alebo na panvici pod váhou 2-3 minúty. Pred podávaním sendviče prekrojíme priečne na polovice.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik