gastronóm 22. októbra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEšalátová zmes Dievčenská zmes Belaya Dacha – 1 balenie jemne solený losos – 100 g malé uhorky – 6 ks – 1 ks olivový olej – 3 polievkové lyžice. l.soľ, mleté čierne korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Jemne osoleného lososa nakrájajte na tenké plátky. Malé uhorky nakrájajte na prúžky (ak je šupka hrubá, môžete ju odrezať).
Krok 2
Zrelé avokádo ošúpeme a nakrájame na plátky, pokvapkáme šťavou z polovice limetky.
Krok 3
Na dresing zmiešame šťavu z druhej polovice limetky s olivovým olejom, soľou a korením.
Krok 4
Všetky pripravené suroviny zmiešame so šalátovou zmesou, prelejeme dresingom a ihneď podávame.