Pan con tomate (pan con tomate) chlieb s paradajkami

Valentína 12. august 2016 K receptu

Toto jedlo je najlepšie pripraviť so sezónnymi paradajkami. Najdôležitejšia je na ňom vôňa! Čerstvé paradajky, olivový olej a chrumkavé toasty! V Španielsku sa pan con tomate zvyčajne podáva na raňajky s džemom a syrom.

zložitosť: ľahko Kalórie: 322,33 kcal/porcia Porcie: 3 varenie: 7 min Pridať. čas: 2 min Použité: 1,10 g/33,80 g/3,70Žiadna tepelná úpravašpanielska kuchyňaRaňajkyObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 3 PORCIEparadajky 3 ks extra panenský olivový olej 6 lyžíc. l.soľ 1 lyžička. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky by mali byť aromatické, ale pevné, ideálne mierne nedozreté. Paradajky umyjeme, utrieme, priečne prekrojíme na polovice.

Krok 2

Každú polovicu nastrúhame na hrubom strúhadle. Dôležité je nastrúhať paradajky v šupke, potom šťava vytečie číra a chutná paradajka zostane v predjedle.

Krok 3

Vypustite čistú šťavu, výslednú hmotu držte rukou.

Krok 4

Pridajte aromatický olivový olej a soľ. Miešajte. Podávame s chrumkavým toastom alebo domácim chlebom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik