Elena Shashkina 11. júla 2016 K receptu
Pre tento šalát je lepšie brať paradajky rôznych odrôd a farieb.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minBlenderŽiadna tepelná úpravaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoPiknikRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIEbazalka 1 zväzok cesnaku 1 zub biely vínny ocot paradajky 300 g olivový olej soľ, korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Vložte lístky bazalky do misky mixéra, pridajte štipku soli a korenia, cesnak, ocot a trochu olivového oleja. Spracujte do hladka.
Krok 2
Paradajky nasekáme podľa potreby, prelejeme dresingom a ozdobíme lístkami bazalky. Dobrú chuť!
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Môžete si vziať zelenú bazalku.
UŽITOČNÉ RADY
Ak nemáte mixér, bazalku a cesnak môžete rozdrviť v mažiari alebo nasekať nadrobno.