Šalát „Andijan“

Oľga Garanzha 21. augusta 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUHovädzie mäso – 250 g Reďkovka – 1 ks Biela kapusta – 2 ks Vajcia – 200 g. l. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Mäso opláchneme, uvaríme, ochladíme a nakrájame na prúžky. Uvarte vajíčka. Reďkovku ošúpeme, nakrájame na pásiky, namočíme na 10-15 minút do studenej osolenej vody, potom vodu scedíme. Mrkvu nakrájajte na prúžky a marinujte v octe zriedenom v 6 polievkových lyžiciach. l. vody, 15-20 minút. Kapustu nakrájame na prúžky a potrieme soľou. Uhorky nakrájame na pásiky. Vajcia nakrájame nadrobno. Zmiešajte pripravené produkty a dochuťte majonézou. Uložíme do misiek na listy šalátu, ozdobíme plátkom vajíčka.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik