Šalát s kuracím mäsom, zeleninou a cherry paradajkami

Natália 25. júla 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 201,32 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 40 h Použité: 23,97 g / 6,68 g / 12,11Praženiežidovská kuchyňaVečeraŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIE300-400 g kuracie prsia alebo stehná 200 g viacfarebné cherry paradajky 300 g šalátová zmes 50 g petržlenovej vňate 2-3 vetvičky bazalky 30 g zelenej alebo pažítky 1 polievková lyžica. jemná horčičná šťava z 1 pomarančaolivový olejčerstvo mleté ​​čierne koreniesoľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kuracie stehná spracujeme na filety. Kuracie filé ochutíme soľou a korením, opečieme na olivovom oleji, kým sa neuvarí, ochladíme a nakrájame na ľahko konzumovateľné kúsky. Cherry paradajky nakrájame na 2-4 časti. Listy bazalky a petržlenu, ako aj zelenú cibuľku, dôkladne nasekajte.

Krok 2

Na dresing zmiešame horčicu, pomarančový džús a 4 polievkové lyžice. l. olivový olej, soľ a korenie. Zmiešajte šalátovú zmes s nasekanými bylinkami a 1 polievkovou lyžičkou. l. dressing, poukladať na taniere. Paradajky a kuracie mäso poukladáme na listy, pokvapkáme zvyšným dresingom a podávame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik