Šalát s údeným pstruhom

gastronóm 20. august 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIE80 g Korn Belaya Dacha šalát 250 g horúci údený pstruh 2 stredné uhorky žerucha na ozdobu pár kvapiek červenej paprikovej omáčky TabascoNa tankovanie:125 ml prírodného jogurtu 1 stredná uhorka 1/4 ČL. kvapky omáčky z červenej papriky Tabasco pol citróna a soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.

Krok 2

Odstráňte kožu zo pstruha, filé rozoberte na kúsky a odstráňte kosti.

Krok 3

Pripravte si dresing. Uhorku ošúpeme a rozdrvíme v mixéri na hladké pyré. Pridajte jogurt, omáčku z červenej papriky Tabasco, citrónovú šťavu a štipku soli a dobre prešľahajte.

Krok 4

Na tanier položíme kukuricu, pridáme uhorky a ryby, jemne premiešame. Šalát prelejeme dresingom, podľa potreby pridáme ešte pár kvapiek omáčky z červenej papriky Tabasco a ozdobíme lístkami žeruchy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik