gastronóm 20. august 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIE80 g Korn Belaya Dacha šalát 250 g horúci údený pstruh 2 stredné uhorky žerucha na ozdobu pár kvapiek červenej paprikovej omáčky TabascoNa tankovanie:125 ml prírodného jogurtu 1 stredná uhorka 1/4 ČL. kvapky omáčky z červenej papriky Tabasco pol citróna a soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky ošúpeme a nakrájame na tenké plátky.
Krok 2
Odstráňte kožu zo pstruha, filé rozoberte na kúsky a odstráňte kosti.
Krok 3
Pripravte si dresing. Uhorku ošúpeme a rozdrvíme v mixéri na hladké pyré. Pridajte jogurt, omáčku z červenej papriky Tabasco, citrónovú šťavu a štipku soli a dobre prešľahajte.
Krok 4
Na tanier položíme kukuricu, pridáme uhorky a ryby, jemne premiešame. Šalát prelejeme dresingom, podľa potreby pridáme ešte pár kvapiek omáčky z červenej papriky Tabasco a ozdobíme lístkami žeruchy.