Šalát z červenej kapusty

Galina Ponamareva 3. augusta 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 462,53 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 15 min Použité: 4,25 g/37,27 g/31,67ŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčervená kapusta – 200 g mrkva – 0,5 ks zelené jablko – 0,5 ks konzervovaná (alebo varená) kukurica – 50 g zelený gluk – 2 ks olivový olej – 2 – 3 lyžice. l. balzamikový ocot – pár kvapiek soli čierneho korenia Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kapustu nakrájame nadrobno, mrkvu, jablká nakrájame na pásiky (polejeme citrónovou šťavou, aby nestmavli) a uhorku (môže byť nastrúhaná), cibuľu nakrájame. Pridajte konzervovanú kukuricu. Okoreníme a premiešame. Na dresing zmiešame olivový olej, balzamikový ocot, soľ (alebo sójovú omáčku) a mleté ​​korenie. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik