Galina Ponamareva 3. augusta 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 462,53 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 15 min Použité: 4,25 g/37,27 g/31,67ŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčervená kapusta – 200 g mrkva – 0,5 ks zelené jablko – 0,5 ks konzervovaná (alebo varená) kukurica – 50 g zelený gluk – 2 ks olivový olej – 2 – 3 lyžice. l. balzamikový ocot – pár kvapiek soli čierneho korenia Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Kapustu nakrájame nadrobno, mrkvu, jablká nakrájame na pásiky (polejeme citrónovou šťavou, aby nestmavli) a uhorku (môže byť nastrúhaná), cibuľu nakrájame. Pridajte konzervovanú kukuricu. Okoreníme a premiešame. Na dresing zmiešame olivový olej, balzamikový ocot, soľ (alebo sójovú omáčku) a mleté korenie. Dobrú chuť!