Oľga Gerasimenko 17. októbra 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minEurópska kuchyňaVečeraŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1/2 hlávky ľadového šalátu 50 g syra Tilsiter 2 uhorky 1 kuracie filé 4 krajce chleba 50 g syra feta majonéza alebo olivový olej na zálievku soľ, korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky a šalát dôkladne umyte, nakrájajte na prúžky a premiešajte v malej miske.
Krok 2
Kuracie filé ochutíme soľou a korením, smažíme do mäkka 15-20 minút a necháme vychladnúť.
Krok 3
Syr nastrúhame na hrubom strúhadle.
Krok 4
Do uhorkového šalátu pridáme nadrobno nakrájané kuracie filé a premiešame.
Krok 5
Šalát naaranžujte do šalátových misiek, ochuťte majonézou alebo olivovým olejom, navrch posypte strúhaným syrom Tip: Podávajte s opečeným chlebom a syrom feta! Dobrú chuť!