Sheppardov šalát s nórskym lososom

gastronóm 20. august 2013 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 4 varenie: 15 minŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE200 g filet z nórskeho lososa 2 veľké paradajky 1 dlhá šalátová uhorka 1 sladká červená paprika štvrtina červenej cibule 5 vetvičiek petržlenu 2 polievkové lyžice. l. citrónová šťava 4 lyžice. l. extra panenský olivový olej soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rúru predhrejeme na 150°C. Lososa osolíme a okoreníme. Rybu položte na plech a pečte 4 minúty. Vyberte z rúry a udržujte v teple.

Krok 2

Uhorku ošúpeme, pozdĺžne rozpolíme a lyžicou vyškrabeme semienka.

Krok 3

Uhorku a paradajky nakrájame na malé kocky. Papriku prekrojíme na polovicu, zbavíme semienok a nakrájame na kocky.

Krok 4

Červenú cibuľu nakrájame na pol krúžky. Petržlenovú vňať nasekáme nadrobno.

Krok 5

Lososa stiahneme z kože a rybu nastrúhame vidličkou na malé kúsky.

Krok 6

Zeleninu a petržlenovú vňať dáme do šalátovej misy, zalejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou a dochutíme soľou a korením. Premiešame a podávame na taniere. Pridajte kúsky lososa a podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik