Maxim Myasnikov 12. júla 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 407,80 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 15 min Použité: 12,23 g/28,55 g/25,23ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUSyr Stracciatella 70 gpomidora 80 hlavičky Taggiaschi 20 g omáčka Pesto 20 gpšeničný chlieb 25 gluk 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Nakrájajte malú cibuľu pozdĺžne na dve časti a rozdeľte na „lodné šupiny“. Varte ich vo vriacej vode na 30 sekúnd. Potom opečieme na rozpálenej panvici.
Krok 2
Paradajky nakrájame na tenké plátky a poukladáme na tanier, posypeme soľou, korením a olivovým olejom. Na paradajky položte syr Stracciatella.
Krok 3
Na cibuľové šupiny nalejte omáčku Pesto a položte na ňu spolu s olivami Taggiasca. Tenké plátky chleba osušte na horúcej panvici a položte pred podávaním.