Stracciatella s paradajkami a pesto omáčkou

Maxim Myasnikov 12. júla 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 407,80 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 15 min Pridať. čas: 15 min Použité: 12,23 g/28,55 g/25,23ObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIUSyr Stracciatella 70 gpomidora 80 hlavičky Taggiaschi 20 g omáčka Pesto 20 gpšeničný chlieb 25 gluk 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte malú cibuľu pozdĺžne na dve časti a rozdeľte na „lodné šupiny“. Varte ich vo vriacej vode na 30 sekúnd. Potom opečieme na rozpálenej panvici.

Krok 2

Paradajky nakrájame na tenké plátky a poukladáme na tanier, posypeme soľou, korením a olivovým olejom. Na paradajky položte syr Stracciatella.

Krok 3

Na cibuľové šupiny nalejte omáčku Pesto a položte na ňu spolu s olivami Taggiasca. Tenké plátky chleba osušte na horúcej panvici a položte pred podávaním.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik