Vaječná nátierka

Vaječná nátierka

gastronóm 22. marca 2014 K receptu

Cenovo výhodná náplň do palaciniek z vajec s prídavkom kôpru a póru je ideálna pre celú rodinu. Ukazuje sa aromatické, šťavnaté a rýchle.

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 15 minObčerstvenieVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ6 veľkých vajec 1 stredný pór (iba biela časť) 1 malý zväzok kôpru 100 g rozpusteného masla soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Vajcia vložte do hrnca, pridajte horúcu vodu, priveďte do varu a varte 8 minút. Ihneď preložíme do studenej vody a škrupiny poklepeme lyžičkou, aby praskli. Po niekoľkých minútach vyberte, ošúpte vajcia a nakrájajte jemne.

Krok 2

Nasekajte pór veľmi jemne a umyte ho, aby ste odstránili všetok piesok. Na panvici rozohrejeme olej, pridáme pór, osolíme a na miernom ohni varíme do mäkka a do zlatista, 10 minút. Pár minút pred varením pridajte nasekaný kôpor.

Krok 3

Vajíčka zmiešame s pórom a kôprom, dochutíme soľou a korením, teplé podávame k palacinkám.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik