Zelenina so syrom v pomalom hrnci

Animeo300 5. augusta 2013 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 1Hlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUStredne veľké čerstvé uhorky – 300 g Mrazený karfiol – 500 g Paradajky – 250 g Voda – 100 ml Syr – 100 g Korenie „15 bylín“ – 0,5 ČL maslo – 30 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky a paradajky umyjeme a nakrájame na plátky. Syr nastrúhame na hrubom strúhadle. Namažte misku multivarky malým kúskom masla. Vložte karfiol do misky multivarkára, potom pridajte nakrájané uhorky a paradajky, nalejte trochu vody. Všetko posypeme korením a rozmrvíme zvyšné maslo. Zatvorte veko multivarky a zapnite program „Stew“ na 30 minút. 10 minút pred koncom otvorte veko multivarky a posypte dusenú zeleninu strúhaným syrom. Znovu zatvorte veko a počkajte, kým sa jedlo neuvarí! Dobrú chuť!!!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Rýchle, jednoduché a zároveň diétne jedlo! Ak nemáte multivarič, môžete toto jedlo pripraviť v dvojitom kotli, v rúre alebo dokonca na bežnej panvici!!! Kapusta môže byť nahradená cuketou a oveľa viac!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik