Yuna 30. augusta 2016 K receptu
Toto chutney chutí výborne s mäsom.
zložitosť: priemer Porcie: 1 varenie: 40 min Pridať. čas: 12 minVarenieAustrálska kuchyňaObčerstvenieOmáčka, dresingVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajka 1 ks jablko 1 ks cibuľa 3 ks zázvor 150 glyme 1 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Odstráňte šupku z paradajky. Za týmto účelom urobte na vrchu zárez v tvare kríža a na niekoľko sekúnd ho spustite do vriacej vody. Zázvor nastrúhame na jemnom strúhadle, potrebujeme 2 lyžičky. Z feijoa a jablka ošúpeme šupky. Všetku zeleninu a ovocie nakrájame na malé kocky.
Krok 2
Zmiešame nakrájanú paradajku, cibuľu, cesnak a zázvor, hnedý cukor, soľ, limetkovú šťavu a kôru, čili a drvenú borievku. Privedieme do varu a dusíme, kým zmes nezačne karamelizovať.
Krok 3
Pridajte feijoa a jablká a varte za stáleho miešania 10-15 minút. Ovocie by malo zmäknúť, ale zachovať si svoj tvar.