Fusilli s hubami a paprikou

Marína 15. marec 2017 K receptu

Letné, aromatické a svetlé jedlo, chutné a uspokojujúce.

zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 45 mintalianska kuchyňaHlavný chodcestoviny (cestoviny)INGREDIENCIE NA 3 PORCIEfusilli cestoviny 250 g šampiňóny 100 paprika 2 ks cibuľa 2 ks rastlinný olej 1 polievková lyžica podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Fusilli uvaríme al dente alebo podľa návodu. Smažte huby s cibuľou, nakrájajte na plátky. Pridajte nakrájanú papriku, varte 3 minúty.

Krok 2

Paradajky oparíme vriacou vodou a odstránime šupku. Nakrájajte na kúsky a pridajte k šampiňónom a paprike a duste 5 minút.

Krok 3

Pridáme uvarené fusilli, prehrejeme a podávame posypané bylinkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik