Marína 15. marec 2017 K receptu
Letné, aromatické a svetlé jedlo, chutné a uspokojujúce.
zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 45 mintalianska kuchyňaHlavný chodcestoviny (cestoviny)INGREDIENCIE NA 3 PORCIEfusilli cestoviny 250 g šampiňóny 100 paprika 2 ks cibuľa 2 ks rastlinný olej 1 polievková lyžica podľa chuti Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Fusilli uvaríme al dente alebo podľa návodu. Smažte huby s cibuľou, nakrájajte na plátky. Pridajte nakrájanú papriku, varte 3 minúty.
Krok 2
Paradajky oparíme vriacou vodou a odstránime šupku. Nakrájajte na kúsky a pridajte k šampiňónom a paprike a duste 5 minút.
Krok 3
Pridáme uvarené fusilli, prehrejeme a podávame posypané bylinkami.