Horúci sendvič s klobásou a syrom

Horúci sendvič s klobásou a syrom

Môj magnet 11. marca 2024Horúci sendvič s klobásou a syrom K receptu

Horúci sendvič so syrom a klobásou je to, čo potrebujete na výdatné, výdatné raňajky. Obsahuje všetko, čo k tomu potrebujete, v dvojnásobnej veľkosti: dva druhy klobás, tvrdý a tavený syr, zeleninu – podľa chuti a trochu horčice pre šťavnatosť a pikantnú chuť. V prípade potreby je možné šunkovú klobásu nahradiť akýmkoľvek pečeným mäsom alebo rybou. A ak nemáte toastový chlieb, môžete použiť obyčajný bochník nakrájaný na tenké plátky. Ak dávate prednosť celozrnnej, môžete využiť túto možnosť. Hlavná vec je, že každý má chutné jedlo.

zložitosť: ľahko Kalórie: 544,80 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 10 min Použité: 26,64 g/35,61 g/27,11PraženiePečenieRaňajkyvečeraPopoludňajšie občerstvenieObčerstvenieVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 2 PORCIE+2Porcie– Pečená zelenina ochutnaťfrancúzska horčica 1 polievková lyžica.Varená lekárska klobása 4 ks.Surová údená klobása podávaná 4 ks.syr čedar 4 ks.Tavený syr 4 ks.Sendvičový chlieb 4 ks.Paradajka (paradajka) 4 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetky kúsky chleba z jednej strany natrieme horčicou. Položte všetok syr na dva kusy.

Krok 2

Na zvyšný chlieb položte všetku klobásu, zeleninu a paradajky. Zatlačíme chlebom a syrom.

Krok 3

Výsledný chlebíček položte na vymastený plech a vložte do rúry predhriatej na 200 °C na 7 minút.

Krok 4

Potom posypte strúhaným syrom a položte ešte na pár minút pod gril, aby kôrka zhnedla.

UŽITOČNÉ RADY

Sendvič, čo je sendvič z dvoch (uzavretých) alebo jedného (otvoreného) kúskov chleba s plnkou, bol vynájdený v Anglicku po jeho skutočnom tvorcovi – Johnovi Montelovi, štvrtom grófovi zo Sandwicha. Aby sa hrabal gróf nenechal vyviesť z hry, požiadal o naservírovanie kúska mäsa vloženého medzi dva krajce toastového chleba. Postupom času sa jedlo stalo tak populárnym, že sa dostalo do mnohých kuchýň po celom svete. Horúce uzavreté sendviče je možné pripraviť úplne s akoukoľvek náplňou, pri dodržaní hlavného princípu montáže: chlieb-plnka-chlieb.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Pre milovníkov výdatných teplých sendvičov na raňajky tiež odporúčame vziať do úvahy recepty na horúce sendviče s praženicou a so šunkou a syrom.

MIMOchodom

Na 100 g: bielkoviny 14,49 g (18,11 % dennej hodnoty) • tuky 14,51 g (16,12 %) • sacharidy 17,28 g (10,29 %) • kcal 258,44 (14,36 %) • sodík 875,69 mg (60,39,2 %) • cukor celkom 6,46 %) • EFA 7,12 g (35,60 %) • vláknina 1,59 g (5,30 %)

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik