Kuracie filé s paradajkami a fazuľou

gastronóm 29. augusta 2016 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minRúraPečenievečeravečeraHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4 filety z kuracích pŕs 400 g fazule z konzervy 4 vetvičky cherry paradajok (asi 350 g) 80 g strúhaného parmezánu 5 vetvičiek tymiánu 3 vetvičky bazalky 6 polievkových lyžíc. l. olivový olej 4 lyžice. l. balzamikový ocot 1/2 lyžičky. cukorsoľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rúru predhrejeme na 180°C. Kuracie filé vložíme do pekáča potretého olivovým olejom. Dochutíme soľou, korením a posypeme strúhaným parmezánom.

Krok 2

Vložte fazuľa do cedníka a opláchnite vodou. Položte fazuľa vedľa filé a na ne položte cherry paradajky bez toho, aby ste ich odstránili z konárov.

Krok 3

Zmiešajte olivový olej, balzamikový ocot, cukor a štipku soli. Touto zálievkou zalejeme paradajky. Oddeľte lístky tymiánu od vetvičiek a posypte nimi jedlo.

Krok 4

Vložte panvicu do rúry na 20-25 minút. Hotové jedlo posypeme lístkami bazalky.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik