Paradajky plnené tvarohom

gastronóm 25. júla 2016 K receptu

Úžasné predjedlo na sviatočný stôl (vyrobte si ho z malých Baku paradajok) alebo len tak skvelý obed.

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 45 minObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDomáce mliečne výrobkyINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ12 malých paradajok (najlepšie bakuské) 250 g tvarohu s obsahom tuku 9% 100 g sušených paradajok v oleji 2 polievkové lyžice. l. kapary 2 strúčiky cesnaku 2 vetvičky bazalky čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Z paradajok odrežeme vrchnú tretinu. Ostrou lyžicou vydlabte jadro a blany (nebudete ich potrebovať, môžete si ich odložiť na polievku alebo omáčku).

Krok 2

Sušené paradajky, kapary, cesnak a lístky bazalky nakrájame nadrobno. Zmiešame s tvarohom, korením, dochutíme olejom zo sušených paradajok a znova premiešame.

Krok 3

Paradajky naplňte výslednou tvarohovou hmotou, prikryte „viečkom“ a vložte do chladničky aspoň na 30 minút lúhovať.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik