Pečené paradajky s provensálskymi bylinkami

Anastasia Sheveleva 4. augusta 2016 K receptu

Základný recept na paradajkovú sezónu.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 25 minRúraPečenieObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEstredné paradajky s stopkou 4 ks olivový olej 2 polievkové lyžice. l.provensálske bylinky 1 polievková lyžica. l.soľ 1 štipka korenia 1 štipka Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Vložte paradajky do rúry na 15-20 minút. pri teplote 180 stupňov. Paradajky sú dokonalé, keď sú mierne popraskané, ale ešte nie sú prelisované. Nakoniec môžete na 3 minúty zapnúť gril v rúre.

Krok 2

Paradajky pokvapkajte olejom, posypte soľou a bylinkami.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Pre pikantnosť môžete použiť olivový olej s korením.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik