Anastasia Sheveleva 4. augusta 2016 K receptu
Základný recept na paradajkovú sezónu.
zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 25 minRúraPečenieObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEstredné paradajky s stopkou 4 ks olivový olej 2 polievkové lyžice. l.provensálske bylinky 1 polievková lyžica. l.soľ 1 štipka korenia 1 štipka Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Vložte paradajky do rúry na 15-20 minút. pri teplote 180 stupňov. Paradajky sú dokonalé, keď sú mierne popraskané, ale ešte nie sú prelisované. Nakoniec môžete na 3 minúty zapnúť gril v rúre.
Krok 2
Paradajky pokvapkajte olejom, posypte soľou a bylinkami.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Pre pikantnosť môžete použiť olivový olej s korením.