Pita sendvič s kuracím kari

gastronóm 22. septembra 2012 K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 15 minHlavný chodINGREDIENCIE NA 4 PORCIEpita – 4 ks grilované kuracie mäso – 400-500 g sladká červená paprika – 1 ks stredne veľká uhorka – 1 ks stredne veľká paradajka – 1 ks cesnak – 1 strúčik ľadového šalátu – 4 listy koriandra – 2–3 vetvičky zelenej cibule – 2 – 3 vetvičky kari – podľa chuti paprika – podľa chuti hranolky podávaťNa omáčku:prírodný jogurt – 250 glymon šťava mletá zirapaprika soľ Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na omáčku zmiešame jogurt so zvyšnými ingredienciami podľa chuti. Kuracie mäso nakrájame na tenké plátky, ochutíme kari a paprikou.

Krok 2

Ošúpte zeleninu na pita, odstráňte semená, nakrájajte na tenké prúžky; nakrájajte cesnak a zelenú cibuľu; všetko zmiešať. Pitu zohrejte v rúre alebo hriankovači, prekrojte na polovicu a otvorte.

Krok 3

Kuracie mäso so zeleninou vložíme dovnútra, prelejeme omáčkou, pridáme koriandr a podávame s hranolkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik