Plnené paradajky

Plnené paradajky

gastronóm 17. septembra 2014 K receptu Náročnosť: priemer Porcie: 2 varenie: 1 hodinaPrázdneVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIE1 kg paradajok 1 zväzok petržlenovej vňate 15 strúčikov cesnakuNa marinádu:2 polievkové lyžice. l. soľ 1,5 lyžice. l. med 3 lyžice. l. vínny ocot 1 liter vody Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Cesnak ošúpeme a nasekáme nadrobno. Petržlenovú vňať nasekáme nadrobno. Cesnak zmiešame s petržlenovou vňaťou.

Krok 2

Paradajky umyte a odrežte vršky. Pomocou čajovej lyžičky vyberte časť dužiny. Do jamky vložte zmes petržlenu a cesnaku.

Krok 3

Vložte plnené paradajky do sterilizovaných pohárov. Zalejte vriacou vodou a nechajte 10 minút odstáť.

Krok 4

Vodu sceďte do hrnca, pridajte soľ a med, priveďte do varu a znova nalejte na paradajky. Do každej nádoby nalejte 1,5 lyžice. l. ocot. Poháre zrolujte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik