Rezeň z lososa so zemiakovým šalátom

gastronóm 26. októbra 2012 K receptu

Ekaterina Gurová, koordinátorka webovej stránky Gastronom.ru, miluje kombináciu rýb a zemiakov – je to vynikajúce!

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 30 minHlavný chodINGREDIENCIE NA 2 PORCIE2 steaky z lososa, každý po 200 g 400 g malé zemiaky 5 nakladaných uhoriek 4 zelené cibuľky 4 vetvičky petržlenu 2 polievkové lyžice. l. biely vínny ocot 2 lyžičky. obilná horčica 1 lyžička. cukor olivový olej čerstvo mleté ​​čierne korenie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zemiaky umyjeme a utrieme kefou. V širokom hrnci prevarte vodu, osoľte a zemiaky uvarte do mäkka. Kým sa zemiaky varia, pripravte si dresing. Uhorky, zelenú cibuľku a petržlenovú vňať nakrájame nadrobno. V miske zmiešame horčicu, soľ, cukor a ocot. Po častiach pridajte 100 ml olivového oleja a dobre premiešajte.

Krok 2

Steaky osolíme, okoreníme a opečieme na rozohriatej panvici na olivovom oleji.

Krok 3

Keď sú zemiaky hotové, vodu scedíme a mierne osušíme. Preložíme do šalátovej misy a zalejeme dresingom, premiešame, potom pridáme uhorky a bylinky.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik