Náčelníci 6. apríla 2017 K receptu
Ak sa chcete zbaviť štipľavého cibuľového zápachu, cibuľu oparte vriacou vodou, opláchnite studenou vodou a marinujte v olivovom oleji so soľou a cukrom.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minPraženieDusenie, chradnutievečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 4 PORCIE400 g kuracej pečene 1 červená cibuľa 2 stredné paradajky 1 zväzok reďkovky polovica hlávky ľadovej a rímsky 1 zväzok zelenej cibule 60 g múky 100 ml suchého červeného vína rastlinný olej soľ, čerstvo mleté čierne korenieNa tankovanie:40 g dijonskej horčice 40 g medu 2 lyžičky. ocot150 ml olivový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Listy šalátu natrháme na malé kúsky. Paradajky nakrájame na veľké kocky, červenú cibuľu na kolieska a reďkovky na tenké plátky.
Krok 2
Pečeň nakrájame na menšie kúsky, obalíme v múke so soľou a korením, opražíme na rastlinnom oleji do kôrky, podlejeme vínom a dusíme, kým sa neodparí.
Krok 3
Na dresing rozšľaháme všetky ingrediencie vidličkou. Do šalátovej misy dáme šalát, paradajky a reďkovky, pridáme pečeň, prelejeme dresingom a ozdobíme červenou a nakrájanou zelenou cibuľkou.
MIMOchodom
Recept poskytla Alena Solodovichenko, šéfkuchárka reťazca Varenichnaya č.1.