Šalát s teplou kuracou pečeňou

Náčelníci 6. apríla 2017 K receptu

Ak sa chcete zbaviť štipľavého cibuľového zápachu, cibuľu oparte vriacou vodou, opláchnite studenou vodou a marinujte v olivovom oleji so soľou a cukrom.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minPraženieDusenie, chradnutievečeraŠalátVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 4 PORCIE400 g kuracej pečene 1 červená cibuľa 2 stredné paradajky 1 zväzok reďkovky polovica hlávky ľadovej a rímsky 1 zväzok zelenej cibule 60 g múky 100 ml suchého červeného vína rastlinný olej soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenieNa tankovanie:40 g dijonskej horčice 40 g medu 2 lyžičky. ocot150 ml olivový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Listy šalátu natrháme na malé kúsky. Paradajky nakrájame na veľké kocky, červenú cibuľu na kolieska a reďkovky na tenké plátky.

Krok 2

Pečeň nakrájame na menšie kúsky, obalíme v múke so soľou a korením, opražíme na rastlinnom oleji do kôrky, podlejeme vínom a dusíme, kým sa neodparí.

Krok 3

Na dresing rozšľaháme všetky ingrediencie vidličkou. Do šalátovej misy dáme šalát, paradajky a reďkovky, pridáme pečeň, prelejeme dresingom a ozdobíme červenou a nakrájanou zelenou cibuľkou.

MIMOchodom

Recept poskytla Alena Solodovichenko, šéfkuchárka reťazca Varenichnaya č.1.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik